Tussen Schoolse Opvang (overblijven)

Het overblijven op school vindt plaats onder verantwoordelijkheid van de directie. De overblijfcoördinator heeft de dagelijkse leiding in handen.

Alle kinderen van Het Palet kunnen op school overblijven. Dat kan op vaste dagen voor een langere periode, maar ook incidenteel overblijven is mogelijk. De kinderen lunchen en spelen buiten, o.l.v. een TSO medewerker, van 12.00 uur tot 13.00 uur. 

Er wordt hiervoor een bijdrage gevraagd (zie aanmeldingsformulier). Hiervan worden de TSO medewerkers betaald en wordt jaarlijks speelmateriaal aangeschaft. U kunt kiezen tussen een jaarabonnement of een strippenkaart. Met deze strippenkaart kunt u uw kind incidenteel 20x laten overblijven.

Voordat uw kind gebruik kan maken van de TSO dient u het "aanmeldingsformulier voor de TSO"  (inclusief afgifte automatische incasso)  in te leveren bij de administratie. Het formulier moet volledig ingevuld en ondertekend worden, anders kan uw aanmelding niet in behandeling genomen worden. Dit aanmeldingsformulier geldt voor de gehele Palet schooltijd van uw kind(eren). Indien er veranderingen optreden dient u dat schriftelijk 1 maand van te voren door te geven aan de administratie.
Tijdens het overblijven gelden de gedragsregels van school. Meer informatie vindt u in de TSO gids.

Aanmeldingsformulier TSO.doc
TSO gids.doc